Tips van de week

3voor12/Zuid-Holland beveelt aan

Redactie 3voor12/Zuid-Holland ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

Nostalgia 77

Na vier jaar weg te zijn geweest is Nostalgia 77 terug met een nieuw album. Het muziekproject van jazzproducer Benedic Lamdin. Op zijn nieuwe album is ook dit keer soulzangeres Josa Peit te horen. Deze muzikale duizendpoot dit ondere andere de John Peel's 'Play More Jazz' award heeft gewonnen staat deze week gewoon in Rotterdam, en uiteraard in BIRD!

Vrijdag 10 februari, BIRD, € 13,-

The Real McKenzies

Kilts? Whiskey? Punkrock? The Real McKenzies! Deze Canadezen maken goed gebruik van hun Schotse erfgoed. Een liveband bij uitstek met een drang om te entertainen! Geen zin in een feestje? Kom dan vooral niet naar Bibelot vrijdag! Support is er van Circle J.

Vrijdag 10 februari, Bibelot, € 7,50

Band Boost Voorronde #3: Loud

Het is alweer tijd voor de derde voorronde. Deze keer is het de beurt aan de herrieschoppers van de categorie Loud. Challenger, Disfunction, One Night Band, The Brave en Speakerbunch binden met elkaar de strijd aan voor een plek in de finale in Bibelot!

Zaterdag 11 februari, Popcentrale, gratis!

Tokoloko

Het is weer tijd voor de terugkerende avond Tokoloko! De Kroepoekfabriek geeft eens in de maand het podium aan lokaal talent. De alweer vijfde editie wordt gevierd met britrockers The People Tree, überpopband Allison en oldschool rockband Liar's Dice!

Zaterdag 11 februari, Kroepoekfabriek, € 4,-