Band Boost 2012: Speakerpunch

"Band Boost? Niet Band Booze? Oh.."

Speakerpunch ,

De Band Boost 2012 is een samenwerking tussen de Popcentrale en Bibelot. De voorrondes vinden vanaf 17 december 2011 plaats in de Popcentrale, de finale in Bibelot. Wij stellen alvast de deelnemers aan je voor. Deze keer: Speakerpunch!

Wie zijn jullie en waar kennen we jullie van?

 
Wij zijn Speakerpunch. Een vijfkoppige band uit Dordrecht.
 
Als je dit leest voor de finale van de Band Boost dan ken je ons waarschijnlijk niet. Lees je dit in de loop van het jaar 2012, dan ken je ons hoogstwaarschijnlijk van festivals als Lowlands, Pinkpop, Sziget en natuurlijk de Band Boost. Ook zal je ons ongetwijfeld hebben gehoord op diverse (inter)nationale radio- en tv-zenders. De titels van onze wereld hits ‘Blood ’n Fire’ en ‘Black Smoke’ zullen je op dat moment waarschijnlijk vervullen met een gevoel van intens geluk.

Omschrijf je muziek voor iemand die jullie nog nooit gehoord heeft:
 
Onze muziek is het beste te omschrijven als een combinatie van solide hardrock, springerige punkrock en vuige sleazerock. Er is een vergelijking te maken met bands als The Misfits, Danko Jones en Peter Pan Speedrock.

Waarom gaan jullie de Band Boost winnen?
 
Band Boost? Hier is waarschijnlijk sprake van een misverstand. Wij dachten ons te hebben ingeschreven voor de Band Booze? Het antwoord op deze vraag heeft een nauw verband met het antwoord op de volgende vraag. Daarom wil ik u graag doorverwijzen naar de vraag ‘Hoe gaan jullie de wereld veroveren?’.

Hoe gaan jullie de wereld veroveren?
 
We zullen beginnen met Polen om vervolgens Uns Reich der Rockmusiek (RR) uit te breiden via Noorwegen en Denemarken naar het westelijk deel van Europa. Ons streven is om één grote natie van alternatieve muziek op te richten. Alle critici zullen we, met behulp van sterke Punches uit aanwezige speakers, wegblazen in daarvoor opgezette Rockkamers.
 
Komende shows/plannen:
 
10 Februari 2012, Popcentrale, Dordrecht
28 April 2012, De Klep, Strijen
 
Website
 
www.speakerpunch.com. Vanaf deze site ben je slechts één muisklik verwijderd van al onze social media pagina’s.