Band Boost 2012: About Today

"We geloven in de bijzondere band die we zijn"

About Today ,

De Band Boost 2012 is een samenwerking tussen de Popcentrale en Bibelot. De voorrondes vinden vanaf 17 december 2011 plaats in de Popcentrale, de finale in Bibelot. Wij stellen alvast de deelnemers aan je voor. Deze keer: About Today

Wie zijn jullie en waar kennen we jullie van?

Wij zijn About Today. Je kent ons misschien van onze demo (recensies in de Speaker, Live XS, Podiuminfo.nl of je hebt ons gezien of gehoord tijdens één van onze 17 optredens in het  afgelopen jaar in de Zuid en Noord Holland, Zeeland of Brabant.

Omschrijf je muziek voor iemand die jullie nog nooit gehoord heeft:
 
We spelen Alternative Indie Rock, gebaseerd op eigenzinnig ingekleurde akkoorden, dynamiek en veel energie. De muziek beweegt zich tussen kleine, breekbare liedjes en stevige rock.
De band flirt met New Wave, Grunge en Postrock elementen die de muziek eigenzinnig en interessant maakt.

Waarom gaan jullie de Band Boost winnen?

Omdat het kan, omdat we geloven in de bijzondere band die we hebben en zijn. Dat klinkt misschien arrogant maar zo bedoelen we dat niet. We hebben afgelopen jaar zo'n groei doorgemaakt als groep dat we voelen dat het kan. We groeien per optreden en we worden telkens beter en beter.

BandBoost winnen zien wij overigens ook niet als het ultieme doel: het is gewoon een mooie gelegenheid om je voor te stellen aan het publiek en ze proberen te interesseren voor onze band. Maar begrijp ons niet verkeerd, we gaan zeker voor de winst!!

Hoe gaan jullie de wereld veroveren?

Met keihard doelgericht werken, systematisch plannen, doorzettingsvermogen, mogelijkheden zien en aanpakken en niet geheel onbelangrijk mooie muziek waar we 100% achter staan. We maken de muziek die we zelf mooi vinden, waarbij we ons hart volgen en de zeer verschillende invloeden binnen de band intuitief zijn werk laten doen. Of we daarmee de wereld gaan veroveren valt nog te bezien, aangezien het wemelt van de leuke bands. Maar, wie niet waagt...

Komende shows/plannen:

Onze plannen voor de komende tijd zijn eerste onze eerst EP afmaken, en de release party organiseren en geven. Hou onze website in de gaten voor de datum en verdere informatie daarover! Uiteraard blijven we ook gewone optredens regelen want het blijft naar meer smaken. Het is en blijft wel lastig om als onbekende band ergens binnen te komen. Podia hebben het duidelijk moeilijk dus de beginnende bands als wij ook. Ze programmeren erg op safe en daar hebben alle bandjes die verder willen dan de regio last van.