Tips van de week

3voor12Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Popparade

Wat zegt u? U komt uit Dordt en heeft geen zin om de trein naar elder te pakken? Dat hoeft ook niet! Een hele avond met bands zoals Straight Unicorn en Moscow Expres voor niets! Alles wat u zult moeten doen is zich naar de Popcentrale begeven!

Vrijdag 9 september, Popcentrale, Gratis!

Parfum de Boem Boem concert: Typhoon

In samenwerking met Hurry Cane, die op deze gratis avond de visuals zal verzorgen, geeft Typhoon een vette show weg in het kader van het festival De Wereld van de Witte de With. Hij doet dit niet alleen, maar met grote bezetting inclusief blazers.

Zaterdag 10 september, Museumpark, Gratis!

Along the Trax

Omdat gratis festivals altijd leuk zijn, zeker nu het weer nog even mee lijkt te zitten, is Along The Trax er zeker één die je nog even moet meepikken aan het einde van deze 'zomer'. Met bands als Halfway Station, Shambok, Duncan Idaho, Sickboy en Mr Walllace een prima lineup!

Zaterdag 10 september, De Beuk, Gratis!

Konrad Koselleck

Koselleck zet zondag in L/V een bijzondere show neer met zijn Big Band. Het thema is Nine-Eleven. Hij geeft twee aan elkaar tegenovergestelde muzikanten 'de vloer' omlijst door de bigband, en laat ze elkaar vinden.

Zondag 11 september, Lantaren/Venster, 18,- euro (9,- met passe-partout voor het Arab Film Festival)

Club3voor12/Rotterdam-Drechtsteden presents: My Curdoroy Life + Neon Rainbows

Uiteraard is dit waar je de hele zomer naar hebt uitgekeken: de start van de 3voor12/Rotterdam-Drechtsteden clubavonden! Het wachten is dan eindelijk voorbij en zondag kun je je gratis in Rotown wurmen om een stukje mee te krijgen van talentvolle bands My Corduroy Life en Neon Rainbows!

Zondag 11 september, Rotown, Gratis!