Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Opening Bird

Voor hen die het nog niet doorhadden: there's a new player in town! Onder de naam Bird gaat dit op jazz gerichte podium (en restaurant!) vrijdag officieel van start. Rotterdams funk-trio Leslie Nielsen heeft de eer het podium voor het eerst te betreden (al is Bird stiekem al van start gegaan met de programmering) en de avond zal worden afgesloten door DJ Club Cortez!

Vrijdag 30 september, Bird, €10,--

 

Deviation + This City Shines

Voor een avondje poppunk ben je bij de Exit aan het juiste adres. Niet alleen krijg je hier twee toffe bands te zien; als je één van de eerste 30 bezoekers bent krijg je een gratis EP, én als je één van de eerste 100 bezoekers bent krijg je 2,- euro korting! Doen dus!

Vrijdag 30 september, Exit, €7,--

 

Shaking Godspeed

Je kent ze wellicht al van De Wereld Draait Door, of anders wel van Sziget alwaar zij via 3voor12 terecht kwamen. Deze rock-'n-roll formatie timmert sinds 2010 aan de weg en dat gaat tot dusver prima! Daarnaast kun je ook nog eens genieten van Traumahelikopter en Beyond Lickin'!

Vrijdag 30 september, Kroepoekfabriek, €7,--

 

Jenny Lane

Deze zangeres won een paar jaar geleden al de Talent Night Rotterdam, maar pas nu wordt ze echt opgemerkt. Binnenkort komt haar nieuwe album 'Life Is Like A Chox Of Bogglets' uit waar waarschijnlijk weer fijne soulvolle popliedjes op zullen staan. Vorig jaar stond Jenny in het voorprogramma van Joss Stone tijdens haar Europese tour. Zaterdag is ze te bewonderen in Rotown.

Zaterdag 1 oktober, Rotown, €10,--

 

Roufaida & Pluck

Op 8 oktober vindt het Geen Daden Maar Woorden Festival plaats in Rotterdam. Roufaida en Pluck geven zondagmiddag alvast een voorproefje van het festival met een intiem optreden in de Coffee Company. Mocht je al een ticket hebben voor het festival, neem deze dan mee want het levert een gratis kopje koffie op.

Zondag 2 oktober, Coffee Company (15.00 -17.00 uur) gratis