Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Sachal Vasandani

Vasandani groeide anders dan zijn naam doet vermoeden op in Chicago, vanuit waar hij de jazz niet met rust kon laten en gelukkig zijn carriere als investment banker al snel aan de wilgen hing. Een veelzijdig talent dat je niet mag missen!

Donderdag 6 oktober, Bird, € 12,--

 

Okkie Draait Ze

Voetjes van de vloer met DJ Okkie! In Rotown geeft hij een eigenwijze draai aan de Rotownsound.

Vrijdag 7 oktober, Rotown, Gratis

 

Hangover Hero + My Own Army

Tijdens de laatste editie van het Metropolis festival heb je ze wellicht al kunnen aanschouwen: Hangover Hero. De heren stammen uit bekende female fronted metal bands als Delain, Epica en After Forever. Samen met My Own Army belooft dit een vet feestje te worden voor de rockliefhebber!

Vrijdag 7 oktober, Baroeg, € 8,--


Cenobites & The Bodybags

De Rotterdamse psychobillyband Cenobites en The Bodybags uit Arnhem hebben samen een split 7" EP gemaakt. Het resultaat wordt zaterdagavond gepresenteerd in Exit. Het belooft een memorabele avond te worden vol opzwepende optredens.

Zaterdag 8 oktober, Exit, € 8,--

 

Geen Daden Maar Woorden Festival

Op zaterdag 8 oktober vindt in de Rotterdamse Schouwburg het Geen Daden Maar Woorden Festival plaats. Het festival presenteert aan de bezoekers een stortvloed aan experimentele voorstellingen, muziek- film- en theaterproducties, beroemde auteurs en jong schrijftalent. Op het programma staan onder meer Elle Bandita & Elfie Tromp, Roufaida & Pluck, Lilian Hak, No Ninja I Am. Voor het volledige programma check: www.gdmw.nl

Zaterdag 8 oktober, Rotterdamse Schouwburg, € 17,50