Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

The Fuzztones + Loveland

Deze legendarische band stamt al uit de jaren '80 en is opgericht door zanger/gitarist Rudi Protrudi. Ondanks flink was line-up wisselings is Rudi nog steeds de frontman van deze punk/garagerockers. Met maar liefst 8 man sterk staan ze donderdag in het hartje van Roffa in de Exit.

Donderdag 27 oktober, Exit, €12,--

 

Textuur #17 met Divorce, Stig Noise & Doktor Schnitt

Houd je niet van gewoontjes en ben je niet vies van muzikaal experiment? Dan is het Poortgebouw donderdag the place to be. Divorce, Stig Noise en Doktor Schnitt gaan deze avond verrassen met heftige beats, vuige, soms subtiele, onverwachte maar vooral experimentele muziek.

Donderdag 27 oktober, Poortgebouw

 

Ntjam Rosie (dvd opnames)

Ntjam Rosie start deze week haar clubtour ELLE in Grounds. Op het gelijknamige album staan songs waarin jazz, soul, Afrikaanse en Braziliaanse invloeden te horen zijn. Ntjam Rosie heeft alle songs zelf geschreven. In Grounds zal zij liedjes van dit album zingen en vinden dvd-opnames plaats. Extra bijzonder dus om hierbij te zijn!

Zaterdag 29 oktober, Grounds, €10,--

 

Misery Kids EP release

Na een zomer keihard werken heeft de band Misery Kids hun tweede EP afgerond. Twisted Nerve wordt zaterdag gepresenteerd in Exit. Ga erheen, want dan kun je later zeggen dat je dit, nu al veelbejubelde, trio nog op dit podium hebt gezien! De afterparty Loaded! met DJ Michiel is voldoende reden om er een latertje van te maken.

Zaterdag 29 oktober, Exit, €5,--