Win kaarten voor DE NIET MAINSTREAM-tour

3VOOR12Rotterdam/Drechtsteden geeft 3 x 2 kaarten weg

Redactie 3VOOR12Rotterdam/Drechtsteden ,

Op vrijdag 25 november strijkt DE NIET MAINSTREAM-tour neer in de Kroepoekfabriek te Vlaardingen. Eins, Zwei Orchestra, Novack en Mr Love & The Stallions zullen deze avond voorzien van een flinke dosis indie.En jij kan daar bij zijn!

3VOOR12Rotterdam/Drechtsteden geeft 3 x 2 kaarten weg

Op vrijdag 25 november strijkt DE NIET MAINSTREAM-tour neer in de Kroepoekfabriek te Vlaardingen. Eins, Zwei Orchestra, Novack en Mr Love & The Stallions zullen deze avond voorzien van een flinke dosis indie.En jij kan daar bij zijn! Wij mogen namelijk drie keer twee kaarten weggeven.

Wat moet je doen? Gewoon zo snel mogelijk een mail sturen onder vermelding van "DE NIET MAINSTREAM-tour" naar prijsvraag3voor12@gmail.com. De eerste drie inzenders ontvangen twee kaarten.

Eins, Zwei Orchestra is een project van Stefan en Lydia van Maurik en brengt een combinatie van shoegaze en pop. Hun album '100 Colors', dat zij eerder dit jaar uitgebrachten, werd zeer goed ontvangen. En de band bracht zelfs een bezoek aan het populaire programma De Wereld Draait Door.

Ook Novack bracht eerder dit jaar een album uit, getiteld 'Sequences & Stills'. En Ook Novack speelde in De Wereld Draait Door. Met hun melancholische indiepop hebben zij dan ook al menig muziekliefhebber weten te betoveren.

Mr Love & The Stallions zijn de indie-veteranen van de avond. Zij hebben inmiddels al hun derde album, getitelt 'Playgrounds', uitgebracht, waren 3FM Serious Talent en kregen al behoorlijk wat airplay op verscheidene landelijke radiozenders. Met hun mix van indiepop en electro is dit absoluut een band die je gehoord moet hebben.