Tips van de week

3voor12Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Metropolis In Town Presents: Hollows

Voor hen die de zomer missen (iedereen dus) is er donderdag een klein stukje van het zonnige Metropolis festival in Rotown te vinden. Gratis nog wel! Het eigenzinnige Hollows geeft acte de presence. Nu mag die naam je misschien nog niet veel zeggen maar met bandleden uit the Mars Volta, John Frusciante en The Beastie Boys weet je zeker dat je niet de minste voor je hebt. Zoek de zon dus op in Rotown!

Donderdag 24 november, Rotown, Gratis


Breaking Bands Night: Hessa + Mr Man + DJ Daan

Exit heeft deze week weer een fijne keur aan lokaal talent voor je klaarstaan. Hessa maakt steve Rock met hier en daar uitstapjes naar andere stromingen. Mr Man sluit hier perfect op aan en belooft niet zomaar een show, maar een event! Voor maar twee biertjes ben je binnen!

Donderdag 24 november, Exit, €5,--

Anika + Captain Ahab + DJ's Doug Shipton & Booty Carrell


Een bezoek aan WORM is gegarandeerd bijzonder. Ook deze keer heeft het podium weer een prachtige act weten te vinden in de vorm van Anika. Een jonge chanteuse met een dromerige maar ijzige stem, vergelijkbaar met Nico. Na haar optreden kun je lekker blijven plakken met de dikke dj set van Shipton en Carrell afkomstig van het beroemde Londense Finders Keepers label.

Zaterdag 26 november, WORM, €10,--

De Staat + Charlie Jones' Big Band

De Staat en frontman Torre Florim behoeven eigenlijk geen introductie meer. We gaan er dus voor om je erop te wijzen dat je in Dordrecht en dan specifiek Bibelot moet zijn om deze heren in levende lijve te aanschouwen!

Zaterdag 26 november, Bibelot, €18,00

BIRDsessions: Ed Verhoeff + Jeroen Vierdag + Hans van Oosterhout

In samenwerking met StraightupJazz organiseert BIRD 'BIRDsessions'. Een ontmoetingsplek voor muzikanten en een plek om hen te zien buiten hun vaste bandbezetting. Een speelplek zonder grenzen met in deze editie Ed Verhoeff, Jeroen Vierdag en Hans van Oosterhout! En dat alles, gratis!

Dinsdag 29 november, BIRD, Gratis