Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en Drechtsteden

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en Drechtsteden

Speciale clubshows Face Tomorrow in november

Na een najaar dat vooral in het teken stond van optredens in Duitsland en België, speelt Face Tomorrow deze maand in Nederland met een serie speciale clubshows. Face Tomorrow geeft drie headline shows met The Death Letters en daarnaast zal de band als special guest spelen tijdens de Nederlandse clubtour van Textures. Voor data en locaties check: http://www.facetomorrow.net/

 

Rapper Duvel weg bij label ROTTZ

De Rotterdamse rapper Duvel stopt, na goed overleg, bij het label ROTTZ dat hij zelf mede heeft opgericht. Reden hiervoor is het terugtrekken van kledingzaak Woei als sponsor. Supahdupah, de andere helft van DuvelDuvel blijft wel bij het label. Duvel heeft de opnames van zijn soloalbum 'Zo Moeilijk' afgerond. Dit album zal naar verwachting begin 2012 verschijnen.

 

My Own Army organiseert tweede editie van 'Join The Army'

Op 1 december 2011 organiseert de band My Own Army de tweede editie van het rockfestival 'Join The Army' in Speakers Delft. Voor de line-up heeft My Own Army een aantal typische liveacts gevonden: Deliberate Jeopardization, The Muff, This Bright Voight en natuurlijk My Own Army.

 

CD-lancering hiphoptalent tijdens Buma Rotterdam Beats

Tijdens Buma Rotterdam Beats dat plaats vindt in Rotterdam op 18 en 19 november wordt dit jaar een cd met de titel 'Breek Brood' uitgebracht waarop het beste hiphoptalent van Nederlandse muziekopleidingen is te horen. Dit verzamelalbum is een initiatief van de Herman Brood Academie en label Noah's Ark.

 

Inschrijving bandcompetitie Rotterdam's Got Talent geopend

SKVR Popschool en Theatergroep Max presenteren op 14 februari 2012 een competitie voor jonge bands (tussen de 11 en 20 jaar) uit Rotterdam en omstreken. De competitie is een randprogramma bij de Max-voorstelling Help! over de jonge jaren van The Beatles. Aanmelden kan tot 15 december 2011. Check: www.skvr.nl