Tips van de week

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden beveelt aan

Bobby Kinghe presenteert: The Samuel L. Jackson 5 en Iroha

In samenwerking met het Dolhuis organiseert het frisse, prikkelende en bij vlagen tegendraadse Bobby Kinghe een dubbelconcert in de categorie Indie.

Donderdag 12 mei, Het Dolhuis, gratis entree

 

3voor12 Rotterdam/Drechtsteden birthdayparty

Afgelopen jaar zijn 3voor12 Rotterdam en Drechtsteden samen gegaan. Dit jaar wordt dat gevierd met maar liefst twee verjaardagsfeestjes! Het eerste feest vindt vrijdag plaats in het Dolhuis. Menig jarige zal jaloers zijn op de line-up. Tantrum, The Bat Bites, Stone Golem en Between Hours komen het feestje meevieren.

Vrijdag 13 mei, Het Dolhuis, € 2,--

 

40UP

Voor iedereen die steeds te horen krijgt dat je op je 40-ste echt niet meer uit kan gaan en je al helemaal niet meer kan vertonen op de dansvloer is er 40UP. Dit concept is een initiatief van Harry de Winter, oorspronkelijk alleen in Amsterdam te bezoeken en wegens groot succes overgewaaid naar Rotterdam. 40Up is een feest van herkenning op het gebied van muziek en beeld, bestemd voor 35-plussers en alle muziekstijlen komen tijdens deze avond voorbij, kortom een verademing!

Vrijdag 13 mei Off Corso, € 17,50 (pre sale) € 20,-- (deur)

 

Dordrecht Doom Day

Zaterdag is vanaf twee uur 's middags de Popcentrale the place to be voor de doom metal liefhebber. Met maar liefst zeven bands zul je de hele dag met nationaal en internationaal om de oren geslagen worden. 40 Watt Sun, Officium Triste, Spina Bifida, Hooded Priest, Pantheist, Faal en Akem Manah zullen acte de presence geven!

Zaterdag 14 mei, Popcentrale, € 15,--

 

Suuns

De nieuwste hit-to-be uit Montreal moet wel Suuns zijn. Dit viertal maakt een meesterlijke mix tussen pop, post-punk en rock. Hun vorig jaar uitgebrachte debuutplaat Zeroes QC is zeer positief ontvangen en met deze band is werkelijk alles mogelijk. De avond zal geopend worden door DJ Robert Curgenven.

Woensdag 18 mei, Worm @ De Unie, € 9,--