Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en Drechtsteden

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en Drechtsteden

Eerste namen Wantijfestival bekend

Op 11 en 12 juni vindt voor de veertiende keer het Wantijfestival plaats in Dordrecht. Het festival bestaat uit Wantijpop en Rainbowpark. De eerste namen voor het festival zijn bekend gemaakt. Sabrina Starke, Zwart Licht XL, The Hot Stewards, Who Knew, Chef’s Special en Kuenta i Tambu zijn allemaal te zien op dit zomerse festival.

 

Viper Cobra tekent bij Snakecharmer Records

De Rotterdamse band Viper Cobra heeft een platencontract getekend bij Snakecharmer Records. De band brengt een 7” uit van het nummer ‘Astral Airfields’ en wordt gepresenteerd tijdens de releaseshow op 2 april in Off Corso.

 

‘Hollandse Kost’ nieuw Nederlandstalig festival in Rotterdam

Met Hollandse Kost is Rotterdam weer een festival rijker. Het gaat om een Nederlandstalig festival en is georganiseerd door de stichting Live in Rotterdam. De eerste editie zal plaatsvinden op 23 april 2011 in LantarenVenster met Goslink, Hausmagger, André Manuel en De Kift.

 

FIY bij Crocodiles in Rotown

Op 24 maart 2011 speelt Crocodiles in Rotown. Film It Yourself is aanwezig bij dit concert. De band wil van deze gemaakte filmpjes een clip maken. Heb jij een iphone en lijkt het je tof om te filmen bij Crocodiles? Ga dan naar  http://www.facebook.com/event.php?eid=150705748322375 en RSVP voor kaartjes.