Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en Drechtsteden

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en Drechtsteden

Ron Miller overleden

Na een ziekbed van een aantal maanden is dj en geluidstechnicus Ron Miller overleden. Ron werkte jarenlang als geluidstechnicus bij RTV Rijnmond en Radio West. Vorige week werd er nog een benefietavond voor Ron gehouden in Rotown. De redactie van 3voor12 Rotterdam/Drechtseden wenst familie en vrienden veel sterkte toe.

 

Buma Rotterdam Beats data 2011 bekend

De tweede editie van Buma Rotterdam Beats zal op 18 en 19 november 2011 plaatsvinden. In dit internationale evenement staat de grootstedelijke cultuur centraal. Hiphop, r&b, soul, reggae en elektronische muziek komen uitvoerig aan bod in een tweedaags programma dat bestaat uit een conferentie en muziekfestival, de uitreiking van de State Awards (in samenwerking met BNN) en het volgepakte talentenprogramma Next Beats.

 

Gitarist verlaat That Band From Holland

De oplettende lezer zag het al op onze twitter voorbij komen: gitarist Michiel van Veen verhuist naar Groot Brittannië. Hij zal per direct stoppen met That Band From Holland. De heren zullen zonder ruzie uit elkaar gaan en de band stopt er zeker niet mee. Eric-Jan Vriend kijkt zelfs alweer uit naar de kerstplaat: "Sommige tradities moet je in ere houden...".

 

Drummer Textures geeft clinic bij Rotterdam Drum Department

Stef Broks, drummer van de metalband Textures en meerdere malen verkozen tot beste drummer van Nederland en België, geeft op zaterdag 14 mei een clinic bij Rotterdam Drum Department. De clinic begint om 13:00u op de Goudsesingel 32a in Rotterdam, toegang is gratis, reserveren op info@rotterdamdrumdepartment.nl

 

Christina de Vos maakt coverart voor cd Baby Dee

De Rotterdamse kunstenares Christina de Vos is gevraagd om coverart te ontwerpen voor het nieuwe album van Baby Dee die de titel ‘Regifted Light’ heeft gekregen. De kunstenares en de zangeres hebben zich gedurende het opnameproces door elkaar laten inspireren. Voor het volledige resultaat en de clip check: http://www.christinadevos.nl/