Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden introduceert: Stefan Schill

Zondag 13 maart in Rotown

Tekst: Marin van Campen ,

Op zondag 13 maart hervatten we Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden. Die avondt is het de beurt aan Stefan Schill en Tessa Nikopoulos. 3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden maakt kennis met eerstgenoemde en stelt Stefan een paar vragen.

Zondag 13 maart in Rotown

Op zondag 13 maart hervatten we Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden. Die avond is het de beurt aan Stefan Schill en Tessa Nikopoulos. 3VOOR12/Rotterdam maakt kennis met eerstgenoemde en stelt Stefan een paar vragen.

Op zondag 13 maart hervatten we Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden. Op zondag 13 maart is het de beurt aan Stefan Schill en Tessa Nikopoulos. 3VOOR12/Rotterdam maakt kennis met eerstgenoemde en stelt Stefan een paar vragen.

Stel jezelf eens voor!

“ Ik ben Stefan Schill, alweer 21 jaar oud. Elf jaar geleden ben ik begonnen met muziek en ik heb inmiddels een internationaal gereleased album, Europese tour en meerdere verschijningen bij DWDD op mijn naam staan.

Wat voor muziek kunnen we van je verwachten?

“Mijn muziek! De beste omschrijving heb ik nog steeds niet echt gevonden, om eerlijk te zijn. Het schommelt tussen soul, funk en rock met het laidback-gevoel van hiphop a la D'Angelo. En dan zó, dat het pop lijkt. p>

Wat zijn je toekomstplannen?

”Op het moment is mijn enige toekomstplan het maken van een tweede album. Ik schrijf zoveel ik kan en neem hier en daar al het één en ander op. En als ik dat niet doe, treed ik op. Natuurlijk hoop ik dat mensen me dit jaar voorbij zullen zien komen op de gerenommeerde poppodia. Te beginnen bij Rotown!”

Stefan Schill speelt zondag 13 maart op Club3VOOR12/Rotterdam-Drechtsteden in Rotown. Entree is GRATIS!