Festival nieuws

Blijf up-to-date over alle festivals in de omgeving

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Het festivalseizoen is officieel gestart, dus het is tijd om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over alle festivals in de omgeving.

Blijf up-to-date over alle festivals in de omgeving

HIS afgelast

Dat er flink bezuinigd wordt op cultuur is niemand ontgaan. En helaas zorgen die bezuinigingen voor moeilijke beslissingen voor gratis festivals. Herrie in Schiedam (HIS) zal dit jaar dan helaas ook niet doorgaan. Ze hopen in 2012 wél weer een festival te kunnen organiseren.

Wantijfestival 2011 beleefde een topeditie

Gelukkig is er ook goed nieuws. Het veertiende Wantijfestival 2011 in het Dordtse Wantijpark beleefde in 2011 een topeditie. In totaal bezochten 38.000 mensen het festival op zaterdag en zondag. Ook wij waren aanwezig, alle onze recensies vindt je in ons Wantijfestival 2011 dossier.

Tweede editie Rock 'n Ramps festival

De tweede editie van het unieke kleinschalige festival Rock 'n Ramps zal dit jaar samenvallen met de opening van het vernieuwde skatepark in Vlaardingen. Op zaterdag 9 juli van 13.00 tot 21.00 uur zal het skate- en punkrockfestival van De Kroepoekfabriek plaatsvinden. Natuurlijk is ook 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden hierbij aanwezig. Dus houd deze site in de gaten.