Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

WMDC wordt Grounds

Zoals je al kon lezen in de Kort Rotterdams rubriek krijgt het podium WMDC een nieuwe naam: Grounds. En daar hoort natuurlijk een gratis feestje bij! Met namen als Perquisite, DJ Gea Russel, Omar Ka, Ben van Dungen e.v.a. kan het natuurlijk niet misgaan.

Donderdag 27 januari (16:30) Grounds

 

IFFR Party

Rotterdam staat de komende week in het teken van het Internationale Filmfestival (IFFR). Het festival brengt niet alleen film,maar ook muziek. In de VPRO filmnacht op 27 januari zijn onder andere Balthazar, Lola Kite en Hudson Mohawke te zien. Houd deze week ook Nederland 2 in de gaten. Dagelijks wordt er een programma uitgezonden rond het filmfestival en in elke uitzending is een Rotterdamse band te zien die muziek heeft gemaakt geïnspireerd op een film.

26 t/m 6 februari RotterdamThe Programme & Where’s The Audience

In de Beuk te Barendrecht staan zaterdag twee fijne rockbands. The Programme brengt indringende melancholische rock en schopten het zelfs tot het hoofdpodium van de Gentse feesten. Where’s The Audience is een energieke band die een mix van rock, pop en blues zal gaan spelen. De muziek ligt in het straatje van King’s of Leon en Incubus.

Zaterdag 29 januari, De Beuk BarendrechtVera (try out)

De Rotterdamse singer songwriter Vera heeft al het geweldige album ‘leave a line’ uitgebracht. Binnenkort gaat ze de studio in om liedjes op te nemen voor haar tweede album. Voordat Vera de studio induikt, gaat ze eerst een aantal liedjes uitproberen op publiek. Natuurlijk speelt ze ook songs van haar eerste album!

Zondag 30 maart, Le Vagabond