Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

WDMC = Grounds

Groot nieuws voor poppodium WMDC, volgende week zal het poppodium van WMDC dat de naam Grounds heeft gekregen, geopend worden. Daarnaast zal het podium ook nog eens voorzien worden van een eigen café. Grounds belooft eigenwijze en grensverleggende muziek te blijven programmeren.

 

Inschrijving Grote Prijs van Nederland

De inschrijvingsperiode voor de Grote Prijs is weer van start gegaan. Vorig jaar waren Rotterdamse acts zoals Ming's Pretty Heroes, The Cosmic Carnival en St. Polaroid, in de race voor het prachtige prijzenpakket. Ook dit jaar gaan we ervanuit weer geweldig Rotterdams talent terug te zien dus schrijf je snel hier in!

 

Kroepoekfabriek zoekt muzikanten

De Kroepoekfabriek wordt het regionale cultuurpodium in Vlaardingen. Er wordt nog druk verbouwd, maar dat betekent niet dat er niets te zien is. Muzikanten tussen de 12 en 25 jaar met enige speelervaring die op zoek zijn naar een band of meer variatie, kunnen zich inschrijven voor de Rijsttafel. Uit de aanmeldingen worden vervolgens bands samengesteld. Kijk voor meer info op: www.kroepoekfabriek.nl/programma/de-rijsttafel/

 

I love Rotterdam

Hou je ook zo van Rotterdam? En ben je ook nog muzikant? Schrijf dan snel een briljant nummer over onze geliefde stad en win met je band een optreden op het Prinsendiner 2011! Voor meer details en informatie over deze wedstrijd klik hier.

 

Popwarming

De Cultuurbrigade is onder het motto "een goed idee ontstaat meestal achterop een bierviltje" een ludieke actie gestart om aandacht te vragen voor een Rotterdamse poporganisatie. Wethouder Laan is bezig met het schrijven van een Popvisie en door middel van een speciaal ontworpen bierviltje kan iedereen een goed idee inleveren bij Rotown, Yourspace en Heidegger. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Kijk voor meer info op: www.cultuurbrigade.nl