Tips van de week

3voor12Rotterdam/Drechtsteden

Redactie 3voor12Rotterdam/Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam/Drechtsteden

The Carpet Beggers, Ship of Fools en Kings Crossing

Delft, Dover en New Brunswick. Een internationaal en bont gezelschap om je deze avond te vermaken. Per stuk betaal je slechts 2,30 dus echt fout kan het niet gaan.

Vrijdag 18 februari, Exit, 7 euro

Voorronde Metal Battle: A New Dawn, Nailgun Massacre, Reborn en Terra

De Metal Battle is een landelijke wedstrijd voor beginnende metalbands. Al jaren zijn de voorrondes voor deze competetie in de Baroeg, en zo ook deze keer. Uiteraard dient u van de partij te zijn om lokaalhelden Terra te supporten!

Vrijdag 18 februari, Baroeg, 5 euro

Krommedijk on Tour: Heroes vs Villains

Wil jij alleen maar dansen? En het liefst zo lang mogelijk? Denk je dat DJ Okkie hiervoor kan zorgen? In dat geval raden we je aan om naar Dordrecht te gaan en je mooiste superhelden of slechterikken pak van stal te halen. Een heuse thema avond lijkt ons een goede reden om je ondergoed over je kleding heen aan te trekken!

Vrijdag 18 februari, Dolhuys, 5 euro

Benji B

Strange Fruit heeft de Britse underground dj Benji B voor dit weekend naar het Westelijk Handelsterrein gehaald voor twee clubavonden. Met de verrassende mix van hiphop, latin, broken beats, nu soul, dubstep, boogie, Afrob-Beat en een vleugje soulful house beloven het twee geweldige avonden te worden.

Vrijdag en zaterdag 18 & 19 februari, Westelijk Handelsterrein 

Gerbus Birthday Party

Nuff Said, Cooper en de Sugar Lee's! Dat zijn pas leuke kadotjes! Ter ere van Geert zijn 30e verjaardag is hij deze zaterdagavond gastprogrammeur en dat zullen we weten. Kom allemaal een biertje drinken om dit feestje compleet te maken!

Zaterdag 19 januari, Popcentrale, Gratis!