Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en Dordrecht

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en Dordrecht

Programma Popronde 2011 bekend

De organisatie van de popronde 2011 heeft het programma bekend gemaakt. Op verschillende en verrassende locaties in Rotterdam, zullen relatief nieuwe bands optredens gaan verzorgen. Op het programma staan onder andere All Missing Pieces, Hunting The Robot, A Polaroid View, Gerhardt, Traumahelikopter en nog veel meer. Check de site voor het hele programma: http://www.popronde.nl/

 

Rats On Rafts tekent bij Subroutine

De Rotetrdamse band Rats On Rafts heeft een contract getekend bij Subroutine Records. Het Groningse platenlabel zal het full lenght debuut "The Moon Is Big" in het najaar uitbrengen. D epresentatie van het album vindt op 23 september plaats in Worm. Daarnaast is de band te zien tijdens de Popronde in Delft, Leiden, Groningen en Arnhem.

 

The Gathering op Baroeg Open Air

Baroeg Open Air heeft weer een naam toegevoegd aan de line-up van Baroeg Open Air. De Brabantse band The Gathering zal te zien zijn op het festival. Vanderbuyst, Mark Foggo's Skasters, Full Blown Chaos en Candybar Planet zijn ook te zien op 24 september in het Zuiderpark.

 

Ntjam Rosie gaat touren in Thailand

Ntjam Rosie is door de organisaties van Bangkok City of Jazz en het Samui International Jazz Music Festival uitgenodigd om in spetember op te treden in Thailand. Dit betekent niet dat Nederland het zonder Ntjam Rosie moet stellen. In de zomer treedt ze nog volop op in Nederland en daarnaast maakt ze ook nog kans op de Edison Jazzism Publieksprijs 2011.

 

Platencontract voor Fervid

Muziekuitgeverij JVGM gaat het nieuwe album van de Dordtse band Fervid uitbrengen. Ook zal met deze deal het oudere werk van de band binnenkort weer verkrijgbaar zijn.