Humor Arie van Vliet heeft operatie ook doorstaan!

"Zo, Pukkelpop weer overleefd!"

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Zoals bekend heeft Arie van Vliet (Boring Pop, Yoshimi!) op Pukkelpop geprobeerd met zijn hoofd een instortende tent overeind te houden. Na een week vertoefd te hebben in het ziekenhuis in Leuven is de Rotterdammer weer thuis. Een update.

"Zo, Pukkelpop weer overleefd!"

Nadat Arie van Vliet 'hoofdact' op Pukkelpop 2011 was geworden hebben we via diverse media de ontwikkelingen van zijn herstel kunnen volgen. Het AD, RTV Rijnmond en zelfs Hart van Nederland namen contact op met Arie's familie om met een Nederlands getint Pukkelpop-item te komen. Het verloop van het herstel van de Rotterdammer was het best en meest betrouwbaar te volgen via het blog dat zijn broers en zussen hierover bijhielden.

In tegenstelling tot wat wij eerder meldden, is Arie afgelopen vrijdag thuisgekomen. Het ouderlijk huis, om precies te zijn. Nadat je een week met een kapotte schedel in een Vlaams ziekenhuis hebt gelegen is het natuurlijk niet verstandig om direct weer je eigen potje te moeten koken en dergelijke.

Gisterenavond vond Arie dat hij de regie van zijn online leven maar weer in eigen handen moest nemen. Hij stuurde een uitgebreide dankmail naar iedereen die hem de afgelopen tijd, op welke manier dan ook, heeft gesteund. Ook verscheen de voorman van Boring Pop weer op Twitter en liet met zijn eerste tweet merken dat de Belgische artsen zijn humor niet hebben verwijderd.

Hoe het nu gaat met Arie staat in eerdergenoemde e-mail. Aangezien de kans zeer klein is dat al onze lezers deze ontvangen hebben, zullen wij je maar updaten.
Volgens Arie gaat het best aardig met hem. Hij is natuurlijk nog niet de oude, maar ten opzichte van de dag van het Pukkelpopdrama lacht het leven hem weer toe. De pijnstillers zijn verleden tijd, Arie probeert weer wat rond te lopen en stopt zijn neus weer in allerhande zaken. Dat, én de humor die nooit verdwenen is, zijn goede tekenen!

Gisteren zijn de hechtingen uit het hoofd van de muzikant gehaald, een litteken van dertien centimeter achterlatend. Er zit nog steeds een gat van zo'n vijf centimeter in zijn hoofd. Dit gat zal over twee maanden opgevuld worden met kunstbot, ondanks Arie's pleidooi voor titanium. Het duurt dus nog even voordat de zuurstof naar zijn hersenen gewoon weer volledig via zijn bloed gaat.

Tegen degenen die zich afvragen of Arie zich heeft liggen vervelen in het ziekenhuis in Leuven kunnen we zeggen dat dit zeker niet zo is. De lange zanger heeft toekomstplannen gemaakt, liedjes geschreven en authentiek Vlaams geleerd. Pas dus maar op voor wanneer hij volledig hersteld is!

Wil je Arie een kaartje sturen of verblijden met een bezoekje? Mail ons dan en wij zorgen voor de rest.