Alleskunner Ryan Leslie geeft in een overvolle Off Corso rockende show weg Alleskunner Ryan Leslie geeft in een overvolle Off Corso rockende show weg

Een optreden om van te genieten

, Tekst: Tycho Bear

Alleskunner Ryan Leslie geeft in een overvolle Off Corso rockende show weg

Een optreden om van te genieten

Tekst: Tycho Bear ,

In maart van dit jaar was hij ook al in Rotterdam te vinden en nadat zijn show van eind oktober werd uitgesteld staat hij nu weer op de Rotterdamse planken en wel in Off Corso. Dat hij iets langer dan een half jaar geleden nog in Rotterdam te zien was maakt niets uit voor de bezoekers. Tegen 20:45 is er dan ook al een extreem lange rij voor de Off Corso te zien. Dat alles voor Ryan Leslie. De R&B ster uit de Verenigde Staten die behalve zingt, ook zijn eigen muziek schrijft en produceert.

Een optreden om van te genieten

Het publiek wordt verwarmd door verschillende dj’s en om half tien mag als voorprogramma Angelo King optreden. Deze Engelstalige Rotterdamse rapper timmert hard aan de weg om een gevestigde naam te worden. Hij krijgt een kleine twintig minuten om zijn ding te doen. Hij gebruikt voornamelijk al bekende Amerikaanse beats om over heen te rappen. Na zijn shows nemen de dj’s het weer over en vlak voordat de show van Ryan Leslie start wordt er zelfs een heuse zangwedstrijd gehouden. Twee dames komen on stage om te zingen en het publiek bepaald wie de winnaar wordt. De winnaar krijgt een gratis fotoshoot en twee kaarten voor het concert van Brian Mcknight in Amsterdam van aankomende december.

Om half elf is het dan eindelijk tijd voor de man waarop iedereen wacht. Ryan Leslie komt samen met zijn band, die uit drie mannen bestaat, het podium op. Dat alles gebeurt onder flink gejuich. Behalve dat Ryan Leslie zingt, bespeelt hij zelf ook een aantal instrumenten live. Zijn muzikaliteit wil hij dus ook erg graag tonen aan het publiek. Het publiek krijgt hij niet direct mee, maar nadat de eerste grote hit ‘Diamond Girl’ wordt gespeeld heeft hij het publiek voor zich gewonnen. De band gaat in een hoog tempo door en soms lijkt er een rockband bezig te zijn met de zware gitaren die er te horen zijn. In hoog tempo gaat de show door en worden de grootste hits zoals ‘Addiction’ en ‘You're Not My Girl’ opgetreden.

Na ongeveer drie kwartier wordt er een dame, die in het VIP gedeelte staat, op het podium geroepen. Zij heeft speciaal voor Ryan Leslie een kaart meegenomen. Op dat moment is er vooral gegil en jaloezie te horen van de andere vrouwen in de zaal. Na een uitgebreid dankwoord van Ryan Leslie voor de kaart die hij heeft gekregen, geeft hij als dank zijn horloge die hij op dat moment om heeft aan haar. Op dat moment wordt het gegil nog heviger en is het in ieder geval is duidelijk dat de dame in kwestie gelukkig gaat slapen. Aan het einde van de show wordt er weer goed gerockt en bij de afsluiter ‘How It Was Supposed To Be’ komt Ryan Leslie als een volleerd turner zelfs met een pirouette.  Het concert duurt precies een uur en had wel wat langer mogen duren met het materiaal waarover Ryan Leslie beschikt, maar uiteindelijk is het toch een goede show waar een overvolle Off Corso van mag genieten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam