WIN tickets voor Oi! Rotterdam Edition WIN tickets voor Oi! Rotterdam Edition

Na succesvolle Amsterdamse editie kan Rotterdam worden veroverd

, Redactie 3voor12 Rotterdam

WIN tickets voor Oi! Rotterdam Edition

Na succesvolle Amsterdamse editie kan Rotterdam worden veroverd

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Na zes jaar succesvol actief te zijn geweest in de hoofstad, gaat Oi! op 29 mei de Rotterdam-editie doen in een van de mooiste underground locaties, namelijk in de homebase van het Urban Culture Podium, de Maassilo! De afgelopen edities in Amsterdam waren telkens keer op keer uitverkocht, en niet anders dan we gewend zijn brengt Oi! een dikke line-up met namen uit de UK en van eigen bodem.

Na succesvolle Amsterdamse editie kan Rotterdam worden veroverd

Het succesvolle dubstep en grime-feest Oi! verlegt dit jaar zijn grenzen en begint in Rotterdam!
Na zes jaar succesvol actief te zijn geweest in de hoofstad, gaat Oi! op 29 mei de Rotterdam-editie doen in een van de mooiste underground locaties, namelijk in de homebase van het Urban Culture Podium, de Maassilo! De afgelopen edities in Amsterdam waren telkens keer op keer uitverkocht, en niet anders dan we gewend zijn brengt Oi! een dikke line-up met namen uit de UK en van eigen bodem.

Headliner van de avond is de Britse Emalkay van het populaire label Dub Police. In 2009 zette hij een van de dikste tracks op zijn naam met de underground hit “When I Look At You“. Zijn album ziet begin dit jaar nog het daglicht en de verwachtingen zijn hooggespannen, zeker gezien zijn laatste single “Solid State”!

Een van de hete namen op dit moment is toch wel Doctor P (UK) met zijn hit “Sweet Shop”, die je op ieder dubstep-feest minimaal 1 keer hoort. Door de geplande release “Bad Man” is deze nieuwkomer al heel hard de scene ingestapt. Met onder meer tracks die getekend zijn door Dub Police en zijn eigen label Circus Recordings, is dit de rising star in de dubstep-scene.
Met een Oi! in Rotterdam kan natuurlijk Rotterdammer Nicon van Subway Recordings niet worden vergeten. Naast draaien en runnen van het label, organiseert hij tevens de Subway-avonden. Zijn motto: ‘Alles Moet Kapot’!

Uiteraard is het geen echte Oi! als de oprichter en drijvende kracht van Oi!, DJ Gomes, er niet bij is. Zijn energieke sets zijn altijd solid. Gomes’ Oi! Recordings label staat op het punt om de eerste release uit te brengen, dus verwacht veel nieuw materiaal!

Wil jij hier gratis bij zijn? Wij mogen 2x2 tickets weggeven! Stuur  zo snel mogelijk een mail met daarin jouw naam telefoonnummer en in het onderwerp Oi! naar prijsvraag3voor12@gmail.com

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam