Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week hebben wij weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

PIECE BY PIECE METAL FEST

In Exit wordt weer eens ouderwets hard geknald tijdens het Piece By Piece Metalnight. Librium, Heavy Metal Solar Fall en Exploded zullen met scheurende gitaren en beukende drums zorgen dat het publiek zich niet hoeft te vervelen.

Vrijdag 21 mei, Exit 

 

ROCK ON ROLL

Jaap Boots (VPRO journalist en muzikant in Natte Honden), Henk Koorn (Hallo Venray) en Koos van Dijk (manager Herman Brood) vertellen in een bijzondere setting, namelijk backstage en in de kleedkamers over hun bestaan als artiest en alle vreemde, maar bijzondere ervaringen die hen dat de afgelopen jaren heeft opgeleverd. Zie ook: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/43496942

Zaterdag 22 mei, Theater Walhalla

 

 SUPERSTIJL

Onder het motto 'democratie op de dansvloer' doet Superstijl na feestjes in onder andere Haarlem, Utrecht en Amsterdam nu ook onze havenstad aan. De regels zijn simpel: het publiek mag elk kwartier kiezen uit drie muziekstijlen. Het genre met de meeste stemmen wordt uiteindelijk een kwartier lang gedraaid, terwijl het publiek zich opmaakt voor een nieuwe stemronde. Een gevarieerde avond uit voor degenen die niet urenlang naar dezelfde clubhits willen luisteren.

Zaterdag 22 mei, WATT

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam