Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

My Own Army sluit deal met Dying Giraffe Recordings

De Rotterdamse rockband, My Own Army, heeft een deal gesloten met het alternatieve platenlabel Dying Giraffe Recordings. De EP, 'Throw Away The Silence' zal met deze deal wereldwijd verkrijgbaar zijn!

 

Boom Boom du Terre presenteert alboom

Met zijn electro-act Boom Boom du Terre timmert Jornt Jan Bras al een tijdje lekker aan de weg. Hij was al te zien op festivals als Gogbot en State X New Forms, was winnaar van X-Vector en werd tweede bij de Grote prijs van Zuid Holland. Nu is het tijd voor een heus album. 'Your favourite alboom'  wordt op 15 mei gepresenteerd in Yourspace aan de Kruiskade.

 

St. Polaroid in de kwartfinale van de Grote Prijs van Nederland

Vorig jaar won St. Polaroid al de grote Prijs van Zuid Holland. Hij gooit nu ook hoge ogen bij de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer songwriters. Vanavond staat hij in de kwartfinale in Exit en zal hij het opnemen tegen Scarlet Mae, Jay Minor, Rachel Louise en Nicole Bus.

 

Namen Popronde bekend

De Popronde, het reizende festival van Nederland, zal dit jaar in maar liefst 25 steden neerstrijken, waaronder Rotterdam. Talentvole bands krijgen zo de gelegenheid om ook in een andere stad te spelen. Rotterdam wordt dit jaar in ieder geval vertegenwoordigd door Yoshimi! en The Cosmic Carnival. Voor alle namen check: www.popronde.nl

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam