Huidige Rotterdamse college neemt geen besluit over WATT Huidige Rotterdamse college neemt geen besluit over WATT

Noodlijdend poppodium volgende week wel op de agenda

, Fiona Fortuin

Huidige Rotterdamse college neemt geen besluit over WATT

Noodlijdend poppodium volgende week wel op de agenda

Fiona Fortuin ,

Aanstaande donderdag 27 mei wordt het nieuwe college van Rotterdam geïnstalleerd. Het huidige college van burgemeester en wethouders heeft daarom besloten zich niet meer te buigen over het reddingsplan voor het noodlijdende poppodium WATT, maar dit over te laten aan het nieuwe bestuur.

Noodlijdend poppodium volgende week wel op de agenda

Aanstaande donderdag 27 mei wordt het nieuwe college van Rotterdam geïnstalleerd. Het huidige college van burgemeester en wethouders heeft daarom besloten zich niet meer te buigen over het reddingsplan voor het noodlijdende poppodium WATT, maar dit over te laten aan het nieuwe bestuur. Dit meldt het ANP.

Eigenlijk zou het college vandaag een eventueel akkoord geven voor het plan, zodat de raad donderdag uitsluitsel kon geven. Naar alle waarschijnlijkheid komt het onderwerp volgende week alsnog op de agenda te staan.

WATT heeft een tekort van twee miljoen. Het akkoord moet duidelijk maken wie verantwoordelijkheid moet gaan dragen voor welke schulden, maar ook met hoeveel geld de gemeente over de brug wil komen. De nieuwe kandidaat-wethouder voor cultuur wordt Antoinette Laan (VVD). Zij lost Rik Grashoff van GroenLinks af.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam