Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

YOU LOVE HER COZ SHE'S DEAD

Jay Dead en Elle Dead vormen het Londense duo You Love Her Coz She's Dead. Verwacht een hoop piepjes en bliepjes gecombineerd met schreeuwerige vocalen die nog het meest doen denken aan Crystal Castles en een volle dansvloer garanderen.

Donderdag 18 maart, Rotown

ROCKINFUUS: SHOOT BANDWEDSTRIJD

Music Community en Rockinfuus presenteren in samenwerking met Your World SHOOT! een bandwedstrijd. Drie acts, Mozart Never Did This, Offhanded en Music Behind Bars gaan strijden om een geldprijs. Op de avond zelf wordt live een videoclip geschoten van de optredens.

Vrijdag 19 maart, WATT

TRASH & DISSOLVE BDAY BASH

Trasher en Dissolvement, Rotterdams hardste dj's, zijn weer een jaartje ouder. En volgens traditie wordt dit ook dit jaar weer in Watt gevierd met een mooie line up. Naast de jarigen zelf zullen ook The Speed Freak, Balkansky, Cooh en Nicon bijdragen aan een feestelijke avond vol drum 'n bass, dubstep, tekno en hardcore. 

Vrijdag 19 maart, WATT

THE PEPTONES, THE MUST HAVES & THE X-RAY MEN

De Trucker heeft zaterdag maar liefst drie garagerockbands op het podium staan: The Peptones, The Must Haves & The X-Ray Men. Deze bands hebben alle drie een geweldige live-reputatie, dus voor vijf euro is dit een must see!

Zaterdag 20 maart, De Trucker Pijnacker

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam