Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Beniworm met Ben Butler, Dion & The Magic Chords & Ismael Pinkler

Topentertainment aan de Costa Maasa. Zo wordt Beniworm ook wel aangekondigd. Met de hele middag leuke activiteiten (ook voor de kids) en fijne optredens van Ben Butler & Mousepad, Ismael Pinkler en Dion & The Magic Chords. Het schijnt dat de zon zich ook laat zien, dus waar kun je vrijdagmiddag beter zijn? De toegang is gratis.

Vrijdag 25 juni, Worm

 

Wicked Jazz Sounds Band

In het kader van North sea Round Town treedt Wicked Jazz Sounds Band op in de Unie. Dj's en musici spelen samen een dansbare mix van jazz, funk, hiphop, drum & bass en nog veel meer. Zeker is dat Wicked Jazz Sound Band voor een spetterend optreden gaat zorgen. Toegang is ook hier gratis!

Vrijdag 25 juni, De Unie

 

Filmpremiere "Meisjes van de dood' met Speckneck, Actifeth en Costanza

In Exit vindt de premiereplaats van de zombiefilm 'Meisjes van de Dood. Deze film is gemaakt door Alicia Breton. De avond wordt extra bijzonder gemaakt door optredens van de bands die de muziek voor de film heben gemaakt. Toegang is gratis.

Zondag 27 juni, Exit

 

Elin Ruth Sigvardsson

De zangeres Elin Ruth Sigvardsson is in haar thuisland Zweden al heel erg bekend. Elin heeft maar liefst vier albums uitgebracht en in Nederland in onlangs 'Cookatoo Friends' uitgekomen. Wellicht levert dat een doorbraak op in ons land. In Rotown zal Elin in ieder geval haar mooiste liedjes laten horen. 

Zondag 27 juni, Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam