Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Strange Fruit Presents: Ty & Furlan Williams

Ben Chijioke, ook wel bekend als Ty, heeft inmiddels zijn vierde album 'Special Kind Of Fool' uitgebracht. Scherpe teksten en heel veel muzikale invloeden waaronder hiphop, funk, soul, 2-step, synthpop en electro maken dat de muziek van Ty voor iedereen heerlijk in het gehoor liggen.

Donderdag 17 juni Rotown 

 

Club 3voor12 Rotterdam

Vrijdag is het weer zover, Club 3voor12 Rotterdam in Exit. Het is alweer de laatste van dit seizoen en het belooft een geweldige avond te worden. In het kader van een uitwisseling met Utrecht komt I Am Oak optreden. Deze band rond Thijs Kuijken lijkt serieus door te gaan breken. Daarnaast heft Rotterdam ook genoeg te bieden en uit onze eigen stad komen Surface Noise en Max & The Cuties.

Vrijdag 18 juni Exit

 

Klankennacht

De leukste bands van de Zadkine Popacademie zijn door Klankenhaus geselecteerd om op te treden tijdens Klankennacht. Deze editie staat in het teken van het thema Surfing Rotterdam en alle bands spelen een cover van de Beach Boys. Verder is At No Bikini Beach na lange afwezigheid weer te zien in Rotterdam en staat gitaarbouwer Yuri Landman on stage met een zelf samengestelde band.

Vrijdag 18 juni Yourspace

 

Slag bij Waterloo Festival

Het festivalseizoen is weer van start gegaan en één van de leukste festivals in Roterdam is het Slag bij Waterloo Festival. Dit jaar is er een fraaie line-up met Coparck , Shameboy, Ntjamrosie en Zoociety. Coparck stopt na de zomer, dus dit is de kans om deze band live te zien spelen.

Zaterdag 19 juni Waterloostraat (Kralingen)

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam