The Accelerators op Metropolis The Accelerators op Metropolis

Het bewijs dat Rotterdamse muziek onverbiddelijk goed is

, Tekst: Elmer Bosshard, Foto's: Megin Zondervan, Tjeerd van den Berg, Marcel van Leeuwen

The Accelerators op Metropolis

Het bewijs dat Rotterdamse muziek onverbiddelijk goed is

Tekst: Elmer Bosshard, Foto's: Megin Zondervan, Tjeerd van den Berg, Marcel van Leeuwen ,

Op en top Rotterdamse punkrock met een pittig optreden vol strakke partijen en een poppy ondertoon die het publiek van begin tot eind geboeid heeft.

Het bewijs dat Rotterdamse muziek onverbiddelijk goed is

Wie/wat/waar:
The Accelerators op het 3FM Serious Talent Stage

Goed:
Op en top Rotterdamse punkrock met een pittig optreden vol strakke partijen en een poppy ondertoon die het publiek van begin tot eind geboeid heeft. Daarnaast kon je merken dat deze jongens al jaren samenspelen en absoluut de toon gezet hebben voor een geweldige dag.

Minder:
Helaas kende het 3FM Stage een stroomstoring, waardoor de mannen een half uur later begonnen. Hoewel dit de eerste paar nummers geen invloed had, heeft de muziek er verder wel onder geleden. Het leek wel alsof de boxen het niet aankonden en de meeste instrumenten lieten wegvallen, waardoor bijna het hele optreden ‘gedempt’ en geluidstechnisch gezien wisselvallig overkwam.

Conclusie:

The Accelerators hebben bewezen dat Rotterdamse muziek onverbiddelijk goed is. Hoewel het de geluidsinstallatie het optreden naar beneden heeft gehaald, hebben deze Rotterdammers een uitstekend optreden afgeleverd.

Cijfer: 8

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam