Here We Go Magic op Metropolis Here We Go Magic op Metropolis

Met een vrouw op bas kan het natuurlijk al niet meer mis gaan

, Tekst: Tjeerd van den Berg, Foto's: Tjeerd van den Berg en Robert Tjalondo

Here We Go Magic op Metropolis

Met een vrouw op bas kan het natuurlijk al niet meer mis gaan

Tekst: Tjeerd van den Berg, Foto's: Tjeerd van den Berg en Robert Tjalondo ,

In een stampvolle en dus bloedhete tent doet “Here we go magic” haar naam eer aan. Niet alleen het publiek, maar ook de visuele pers (inclusief onze vrienden van Film It Yourself) zijn in grote getale op deze New Yorkers afgekomen.

Met een vrouw op bas kan het natuurlijk al niet meer mis gaan

Wie/wat/waar:
Here we go magic, The Garden stage

Goed:
In een stampvolle en dus bloedhete tent doet “Here we go magic” haar naam eer aan. Niet alleen het publiek, maar ook de visuele pers (inclusief onze vrienden van Film It Yourself) zijn in grote getale op deze New Yorkers afgekomen. Binnen no time is de zaal betoverd door de bezwerende klanken van Here we go magic. Waar de collega noise goden “sonic youth” graag verzanden in een minutenlang bombastisch epos houden de heren, maar vooral ook dames de sfeer wat luchtiger en de liedjes vrolijker en korter. Dit laatste komt natuurlijk goed van pas op zo’n heerlijke zomerdag als afgelopen zondag.

Minder:
Kunnen al die fotografen misschien voortaan wat uit de weg gaan, het publiek kan de band amper zien! Het kan natuurlijk gebeuren dat je al die psychedelica net iets teveel gaat vinden op de zondagmiddag, maar dan heb je nog 15 bands te gaan waaruit je kunt kiezen.

Conclusie:
Met een vrouw op bas kan het natuurlijk al niet meer mis gaan.

Cijfer:
8

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam