Backstage sessie van Jack Parow op Metropolis

Cooler as Ekke maakt kans om de zomerhit te worden

Tekst: Francis Pronk ,

De hype van dit moment Jack Parow gaf op Metropolis een korte backstage sessie.

Cooler as Ekke maakt kans om de zomerhit te worden

Wie/wat/waar:
Jack Parow op het 3voor12 Backstage podium Metropolis

Goed:
Denk aan Ben Stiller in de film 'Dodgeball: A True Underdog Story' en kijk dan naar Jack Parow. Er zit bijna geen verschil in. Deze Zuid-Afrikaanse rapper lijkt weggelopen uit een hele foute film, maar dat maakt zijn performance juist leuk. Een keer niet iemand met een standaard outfit die alleen maar rapt over vrouwtjes en geld. Al zijn de teksten van Jack Parow niet altijd goed verstaanbaar, je kan er toch een paar herkenbare woorden uitvissen. Jack Parow krijgt het voor elkaar dat het handjevol publiek, dat via wedstrijden toegang kon krijgen voor de backstage area, meedoet bij zijn tracks (vooral bij 'Cooler as Ekke', wat een goede kans maakt om een zomerhit te worden.)

Minder:
Jammer dat de set bestaat uit maar drie nummers. 'Dans Dans Dans' is het tweede nummer en wordt in het origineel gezongen met Afrikaanse punk legende Francois van Coke. Nu werd er een sample gebruikt, terwijl 's avonds in Rotown WEL iemand meezong in de plaats van Francois. Volgende keer z'n hele liveband weer meenemen, dat klinkt toch sterker.

Conclusie:
Jack Parow is momenteel een hype en sowieso heeft hij er weer fans bijkregen door deze 3voor12 sessie (binnenkort te zien op 3voor12.nl). Jammer dat hij maar drie nummers laat horen, want het publiek wil meer! Gelukkig staat hij later op de dag nog op de Thinkers stage en op de afterparty in Rotown. Een ding is zeker: Je kan niet om Jack Parow heen!

Cijfer: 8