Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

ISBELLS

De Belgische band Isbells maakt sobere, ingetogen popsongs met een melancholische sfeer die perfect passen bij de donkere winterse maanden. Het album 'Isbells' bezorgde menig recensent kippenvel. Kortom: laat je donderdag betoveren in Rotown

Donderdag 7 januari Rotown

YOUNG & DESPERATE en THE CIRCUMSTANCES

Young & Desperate kennen we natuurlijk al als de winnaars van onze eigen bandwedstrijd op ons verjaardagsfeestje. Deze jonge honden mochten de basement van Watt openen en hoe! De eerste show van het nieuwe jaar zal plaatsvinden in Exit met ondersteuning van Dordtse buren The Circumstances!

Zaterdag 9 januari Exit

LIVE AID ROTTERDAM (met The Loo, Van Beukenstein, After The Silence en Hessa)

Baroeg organiseert in samenwerking met Blokhut Live een benefietavond voor de vluchtelingen in Calais. Vier bands treden deze avond op voor het goede doel: The Loo (rock 'n roll), Van Beukenstein (classic rock), After The Silence (progressive rock) en Hessa (crossover rock). Een betere besteding van de zondagavond dan rocken in Baroeg is er niet.

Zondag 10 januari Baroeg

WATT'S COMING UP

De nieuwjaarsborrel van Watt geeft alvast een voorproefje van wat we in 2010 kunnen verwachten en laat zien dat de meest succesvolle feesten uit het afgelopen jaar er de komende tijd gewoon weer tegenaan gaan. Verwacht in de grote zaal oldskool, 80's en 90's hits en bovendien een grote hoop van-alles-en-nog-wat met de Buurtsuper, 010 Classics en Everybody Dance Now. In de basement gaat het er ruig aan toe met drum 'n bass, tekno en dubstep van onder andere Classified, PRSPCT en I love Tekno. Tenslotte is er voor de rockers onder ons plek in het theater, waar Rockinfuus en Supersnaar zullen zorgen voor een hoop gitaargeweld.

Zaterdag 9 januari Watt

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam