Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

THOU VIGILANTE & ROSARY BEAT

In Exit is het tijd voor een ouderwetse rockavond. Thou Vigilante maakt rock in de sfeer van Captain Beefheart, Iggy Pop, The Blues Explosion en The Rolling Stones, maar ook met blues en countryinvloeden. Rosary Beat uit Delft verwikkelt melodie in strakke, pakkende en bijtende songs.Kortom: de moeite van het bezoeken meer dan waard.

Donderdag 28 januari, Exit

 

FACE TOMORROW, THE SEDAN VAULT en RAVENS

De laatste kans om Face Tomorrow in de oude bezetting te zien spelen. Gitarist Marc Nolte gaat de band verlaten en Face Tomorrow gaat verder met Ralph Mastwijk als gitarist. Vrijdag is Marc er nog gewoon bij. The Sedan Vault en Ravens gaan deze avond vorzien van nog meer fijne muziek.

Vrijdag 29 januari WATT

 

HALF WAY STATION

Het duo Half Way Station bestaat uit Rikke Korswagen en Elma Plaisier. De liedjes van dit duo kruipen onder je huid als oude folk en blues van vroeger. Half Way Station maakt gebruik van een heel arsenaal aan instrumenten en hebben daardoor een uniek geluid. Voor het optreden in Theater Walhalla heeft Half Way Station een aantal speciale gasten meegenomen.

Vrijdag 29 januari, Theater Walhalla

 

HEARTBREAKERS & ASS SHAKERS

De Popunie presenteert zaterdag de cd Heartbreakers & Ass Shakers. Op dit album staan de leukste acts uit Zuid-Holland. Speciaal voor deze release staan Hausmagger, Bombay Show Pig, Cooper, Corbelijn, Convoi Exceptional, Deze, so What & You're The Crowd op het podium.

Zaterdag 30 januari, WATT

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam