Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omgeving

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omgeving

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omgeving

Convoi Exceptional filmt New York's avontuur

De Rotterdamse straatpercussieband Convoi Exceptional vertrok afgelopen mei voor 9 dagen naar New York. De belevenissen van de band zijn opgenomen en het resultaat is de DVD 'We Got Ya'. Op 22 januari wordt deze DVD gepresenteerd tijdens een gezellig feestje (met popcorn en special guests!) in De Unie. 

 

Benefietconcert voor bestolen Tocado

In het weekend dat de Stiletto's een releaseparty hielden in Exit, is Tocado platenbaas Leen Steen door middel van een babbeltruc bestolen van de bankpas van Tocado. Enkele duizenden euro's zijn van de rekening verdwenen, wat een enorme klap betekent voor het label. Om het verlies te compenseren wordt op 15 januari een benefietconcert gegeven in Exit met Harry Merry, Stöma en Mark Lotterman. Voor info (of donaties) check: www.tocado.com

 

The New Shining gaat akoestische cd opnemen

In januari en februari gaat The New Shining de studio in om een akoestische cd op te nemen. Het album zal bestaande nummers en nieuw materiaal gaan bevatten. Wanneer de releasedatum is, blijft nog even een verrassing.

 

Rotterdamse bands op Eurosonic/Noorderslag

Deze week is de definitieve line-up van Eurosonic/Noorderslag bekend gemaakt. De winnaars van de Grote Prijs van Nederland, The Cosmic Carnival, staan op Eurosonic. The Madd en Eric Vloeimans mogen afreizen naar Groningen en zijn te zien op Noorderslag.

 

Bassist verlaat The Better Offs

The Better Offs en bassist Erik van der Most hebben afscheid van elkaar genomen. Reden voor de breuk is een groeiend verschil in muzikale voorkeur. The Better Offs zijn van plan om over een maand de studio in te duiken voor de opnames van een nieuw album. Voor die tijd wordt gezocht naar een nieuwe bassist. Geïnteresseerden moeten voldoen aan de volgende criteria: Twintiger met bandervaring en dezelfde muzikale voorkeur als The Better Offs. Check:www.betteroffs.com

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam