Leona straalt en flirt in WATT Leona straalt en flirt in WATT

Zangeres is mooie verschijning met gouden stem

, Tekst: Willemijn de Koning Foto's: Marcel van Leeuwen

Leona straalt en flirt in WATT

Zangeres is mooie verschijning met gouden stem

Tekst: Willemijn de Koning Foto's: Marcel van Leeuwen ,

Leona begint haar clubtour op zaterdagavond in de Watt, en goed ook! Hoewel het optreden wat later begint, maakt ze het met haar intro helemaal goed. Wanneer ze het podium op komt, straalt ze uit dat ze er zin in heeft. Het publiek ook!

Zangeres is mooie verschijning met gouden stem

Leona begint haar clubtour op zaterdagavond in de Watt, en goed ook! Hoewel het optreden wat later begint, maakt ze het met haar intro helemaal goed. Wanneer ze het podium op komt, straalt ze uit dat ze er zin in heeft. Het publiek ook!

Ze ziet er goed uit: in een zwart korset, een rokje en een paar hoge laarzen zet ze de toon. Ze begint meteen te zingen en laat zien dat ze er niet alleen goed uit ziet, maar ook zeker een gouden keeltje heeft. Na haar intro vertelt ze over haar album dat sinds oktober 2009 in de winkels ligt: 'Strut it!' Ze wil hiermee zeggen dat je mag doen wat je wilt en je niets hoeft aan te trekken wat iemand anders van je vindt.  Geef jezelf groen licht en doe waar je zin in hebt, oftewel: Strut it!

Het publiek is het blijkbaar helemaal met haar eens want iedereen juicht haar toe. Daarna zet ze nummers als 'Real Thing', en 'In Rapture' in. Met 'Shake Ya Tail Feather' krijgt ze het publiek helemaal mee: ze rockt met haar gitarist, danst met haar back vocals en flirt met het publiek. Leona heeft de goede mix van soul, funk en rock te pakken en gaat helemaal los. Na haar hit ‘Zomer op je radio’ wisten we dat je vrolijk van Leona werd, maar deze avond krijgt ze het voor elkaar iedereen uit zijn dak te laten gaan. Een avondje met Leona staat gelijk aan een avondje losgaan: Strut it! 
Hoewel dit een van haar eerste eigen live-optredens is, is dit niet de eerste keer dat ze in the picture staat. Leona was de alternate van de hoofdrol in Aïda en heeft vele malen samen met Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en Kane op het podium gestaan. Ook zag je haar voorbij komen op TV: ze heeft onder andere in de films Phileine Zegt Sorry en Johan gespeeld en ook heeft ze een rol gehad in de TV Serie Het glazen huis.

En dit is zeker niet de laatste keer dat we wat van haar gaan horen. Met zo’n verschijning en een dijk van een stem gaat ze het nog ver schoppen!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam