Tips van de week

3voor12/Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam & Drechtsteden ,

Ook deze week hebben we weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12/Rotterdam beveelt aan

Numoonfest (met o.a. Perquisite, Ruben Hein, Karima Francis)

Het WMDC staat drie dagen lang in het teken van Numoonfest. Dit festival biedt de bezoekers ‘3 days of good shit’. Op het programma staan naast Perquisite, Ruben Hein en Karima Francis ook Rotterdamse acts waaronder Stöma en Crappy Dog.

Vrijdag 17 t/m zondag 19 december, WMDCSCOOP

Factory10 wordt dit weekend aangekleed in New Yorkse sferen. Er ontstaat een mini-metropool in één ruimte. Deze avond belooft een mooi feestje te worden met maar liefst drie areas.  Pam Feather zal optreden en Danny Delgado, Rulex, Undercontrol en nog een waslijst dj’s gaan draaien deze avond.

Vrijdag 17 december, Factory10Special Delivery

Het Rotterdamse kwartet Special Delivery maakt intelligente jazzmuziek. Muziek zonder concessies en compromissen. De muzikanten zijn allemaal geweldige solisten. Dit levert spannende muziek op met verrassende wendingen.

Zaterdag 18 december, Lantaren/VensterJägerland (met Wooden Constuctions, l’Azzizi, Surkin en Logo)

De laatste editie van de Jägerland tour vindt plaats in Rotterdam en wel in de linkervleugel van Factory 10. De organisatie pakt groots uit met Wooden Constructions, ‘Azzizi, Surkin en Logo. De toegangsbewijzen worden verloot onder de personen die een mailtje naar Jägerland sturen. Kijk hiervoor op: www.jagerland.nl/rotterdam/


Zaterdag 18 december, Factory10