Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

BREAKING BANDS NIGHT

In samenwerking  met 't Speelhonk presenteert Exit drie veelbelovende bands. SAB (Strictly AutoBiographic), Pitchblond en Go-Fish gaan het publiek laten zien waarom juist zij gaan doorbreken.

Donderdag 15 april, Exit

 

FIXKES

Het was even spannend of deze band meer zou worden dan een eendagsvlieg maar dat is gelukkig zo! Vorige maand verscheen hun nieuwe album 'Superheld' en daar hoort natuurlijk een tour bij. Komt dat zien!

Zaterdag 17 april, Rotown

 

RECORD STORE DAY (met o.a. The Madd, Fixkes, Charlie Dee)

Omdat een groot deel van de bevolking niet meer weet hoe een platenzaak er van binnen uitziet, is zaterdag 17 april uitgeroepen tot Recordstore Day. Bij Velvet aan de Oude Binnenweg treden zaterdagmiddag Charlie Dee, Hausmagger, Fixkes, El Pino & The Volunteers, The Madd, Pam Feather, Monk's Avenue en een supriseact op.

Zaterdag 17 april Velvet Music

 

LIVE IN YOUR LIVINGROOM

In het kader van Live In Your Livingroom staat aanstaande zaterdag een aantal bands live te spelen in een woonkamer in Rotterdam. The Cosmic Carnival, The Bullfight en Phoebe Kreutz gaan een intiem optreden verzorgen voor een handjevol mensen. Reserveren kan via: info.liveinyourlivingroom.nl/kalender_nieuw.html

Zaterdag 17 april, Woelwijkstraat Rotterdam

 

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam