Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Eerste namen Metropolis

Metropolis, het festival dat op 4 juli zal plaatsvinden in het Zuiderpark, heeft de eerste namen bekend gemaakt. The Strange Boys, Hef & Onder, The Mad Trist, The Hickey Underworld, Tim Knol, Omar Souleyman, Here We Go Magic, Baskerville, Little Things That Kill, Baroness, Chief en James Yuill hebben bevestigd dat ze komen.

 

The Loo heeft nieuwe videoclip en treedt op in Engeland

De Rotterdamse rockhelden van The Loo hebben een nieuwe videoclip voor de song 'She'. Deze clip is gemaakt door onze eigen Megin Zondervan. Daarnaast gaan de mannen optreden in Londen en Cambridge. Ze zijn wel weer op tijd terug om te spelen op de b-day van 3voor12/Rotterdam.

 

Nieuwe bandleden Organisms

De Haags/Rotterdamse band Organisms heeft twee nieuwe bandleden. Aart, ook wel bekend van Face Tomorrow, wordt de nieuwe gitarist en vervangt Niels die naar India is vertrokken. Maurizio gaat de band versterken op Farfisa orgel.

 

Videoclip voor Angelo King

'Finally Made It'  is de titel van het nieuwste single van hiphopartiest Angelo King. De clip is al in premiere gegaan op de site van FunX en is te zien op de website van Angelo King. De EP met dezelfde titel wordt binnenkort uitgebracht op het eigen label van Angelo, d'Newborn Entertainment.

 

Herr Zimmerman in de Revu

In tijdschrift Revu staat een reportage over Fraulein Z en Tanzman, ook wel bekend van de Herr Zimmerman electronachten. Op de uitgaanspagina wordt uitgebreid aandacht besteedt aan dit duo. de eerstvolgende editie van Herr Zimmerman vindt plaats op 29 mei aanstaande.

 

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam