Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

POP UP TOUR met Postman
Rotterdamse poppodia Rotown, Baroeg, WMDC, WATT en WORM slaan dit weekend de handen ineen tijdens de Pop Up Tour. De albumpresentatie van Postman staat hierbij centraal en zal zondag viermaal gratis ten gehore gebracht worden; akoestisch in Baroeg en WATT en met band in Rotown en WMDC. Daarnaast is er de Pop Up Backstage Tour, die een blik achter de schermen biedt in de verschillende poppodia. Inschrijving is vereist en voor de zaterdag zijn er nog een aantal plekken beschikbaar.
 Zaterdag 5 en zondag 6 september Rotown, Baroeg, WMDC, WORM en WATT

EXIT SEIZOENSOPENING met o.a. King Kong Klub
De komkommertijd is voorbij en dat moet gevierd worden! In de Exit welteverstaan, die aanstaande vrijdag de opening van een nieuw seizoen viert. De gangmakers en discorockers van de King Kong Klub zijn erbij, net zoals Frans Huxie, een zeer geslaagde hutspot van ska, punk, rock, metal, reggae en meer!
Vrijdag 4 september Exit

HIPHOP ELEMENTS XL met o.a. Jiggy Djé
Jiggy Djé is bekend geworden als lid van de uit Amersfoort afkomstige rapgroep D.A.C. en is twee succesvolle soloalbums later uitgegroeid tot een zelfbenoemde superster. M.O. en Brakko gingen met hun debuutalbum back to the basics met oprechte teksten en simpele beats en wonnen met hun aanpak afgelopen jaar de Grote Prijs van Nederland. 1duidig is een Rotterdamse hiphopformatie. Onlangs kwam hun eerste mixtape uit, die volstaat met soulvolle, jazzy tracks. Alledrie acts zijn aanstaande zaterdag te checken bij de XL editie van Hiphop Elements.
Zaterdag 5 september De Beuk 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam