Tips van de week Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam beveelt aan

Wax Mannequin & St.Polaroid

Op oneman band Wax Mannequin is geen label te plakken voor zover dat al de bedoeling is. Dramatisch, absurd, intens en vernieuwend is het in ieder geval wel. St. Polaroid mag deze avond openen met mooie luisterliedjes. Voor de gelegenheid is St. Polaroid een duo, dat belooft bijzonder te worden.

Donderdag 1 oktober, Exit

Acoustic Ladyland

Acoustic Ladyland is afkomstig uit Londen. De band vermengt Britse punk met de chops en creativiteit uit de jazz. In 2005 wonnen ze al de BBC Jazz Award for Best Band. Acoustic Ladyland is ongeëvenaard, briljant en een must see.

Donderdag 1 oktober, Watt

Les Trucs + Bernays Propaganda

Als je behoefte hebt aan een keihard avondje breakbeats is WORM the place to be. Deze Duitsers en Macedoniers staan garant voor een avond heftige danspunk!

Vrijdag 2 oktober, WORM

Jesse Dee

De uit Boston afkomstige Jesse Dee wordt beïnvloed door Otis Redding, Sam Cooke en Al Green, hoewel zijn eigen soulsound net wat moderner en up to date klinkt. Onlangs bracht hij zijn debuutalbum Bittersweet Batch uit, die niet geheel bitterzoet is, maar eerder Jesse's positieve kijk op de wereld toont. Bereid je dus voor op een hoop vrolijke songs en een swingend Rotown!

Zondag 4 oktober, Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam