Tips van de week Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12Rotterdam beveelt aan

TEXTUUR (met Upsilon Acrux, Sleeps in Oysters en Julie la Rousse)
Worm organiseert in samenwerking met het Poortgebouw een avond waarin kwaliteit en originaliteit centraal staan.
Donderdagavond is er een gevarieerd programma met Upsilon Acrux (progrock), Sleeps in Oysters (knisperelectronica/fluisterfolk en Julie la Rousse (sound artist dromerig/duister).
Donderdag 17 september Poortgebouw

THAT BAND FROM HOLLAND & SPECIAL POWERS
In de Exit is het weer eens tijd voor een feestelijke avond. That band from Holland komt spelen met alle toeters en bellen. Er wordt gefluisterd dat ze ook nieuw materiaal gaan spelen. Special Powers bestaat uit muzikanten die afkomstig zijn uit Doodoo's Coffee, Firetime and Cheech Wizard. Deze band staat garant voor prachtige popsongs.
Donderdag 17 september, Exit

POPRONDE
In het centrum van Rotterdam vindt vrijdag de Popronde plaats. Op verschillende (verrassende) locaties kan worden genoten van bands die relatief onbekend zijn bij het grote publiek. De bedoeling is om deze bands de mogelijkheid te bieden om buiten de eigen stad te kunnen optreden.In café Boudewijn is een meetingpoint ingericht waar de bands alvast kunnen wordenbeluisterd en bands kunnen daar hun demo's inleveren bij de programmeurs van Rockinfuus. Dit alles is helemaal gratis. Voor het programma en locaties zie: http://www.popronde.nl/2009/?pagina=steden&stad=rotterdam.
Vrijdag 18 september, verschillende locaties in Rotterdam

NOAH AND THE WHALE
De Londense band Hoah and the whale heeft inmiddels het tweede album afgeleverd. Op dit album is de sound duidelijk somberder en volwassener. Noah and the Whale zal met frontman Charlie Fink voor een sfeervolle avond zorgen.
Zaterdag 19 september Rotown

ERIC VLOEIMANS/GATECRASH
Eric Vloeimans is een bijzondere trompetspeler. Hij heeft zijn trompetspel uitgbereid met electronica en effecten. Dit zorgt voor een speciale toevoeging en een verbreding van de klank. Eric wordt deze avond begeleid door Jeroen van Vliet (Fender Rhodes en synthesiser) Gulli Gudmundsson (bas) en Jasper van Hulten(drums)
Zaterdag 19 september Lantaren/Venster

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam