Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

DE WERELD VAN WITTE DE WITH met o.a. Stinksisters
Aanstaand weekend vindt in de meest kunstzinnige straat van Rotterdam weer De Wereld van Witte De With plaats. Verwacht drie dagen lang aparte, onconventionele vertoningen van elke kunstvorm. Dans, theater, mode, verschillende exposities en ook muziek, met onder andere optredens van de Stinksisters.
Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september Witte De Withstraat en Museumpark

ALONG THE TRAX met o.a. Hit Me TV
Ook dit jaar vindt weer het festival Along the TraX plaats in de ‘achtertuin’ van Barendrechts poppodium De Beuk. Tot laat in de avond is te genieten van een line up die varieert van avantgarde hiphop van theFringe tot dansbare rock van Hit Me TV, rock ’n roll van The Flying Martini’s tot de disco/rock combi van DaisyBelle. Bovendien is de toegang helemaal gratis.
Zaterdag 12 september De Beuk

STONERROCK NIGHT met o.a. The Satellite Clash
The Satellite Clash is de gloednieuwe band van voormalig Vegas for Millions zanger/gitarist Geoff Harreman en drummer Steven van Wees. Momenteel is het duo bezig met een EP, die naar eigen zeggen niets zal lijken op eerder werk. Zaterdag geven zij hun allereerste optreden, en wel in Exit. Tevens treden tijdens deze Stonerrock Night The Mooch en The Ghosts of Navarone op.
Zaterdag 12 september Exit

FLAKKFEST met o.a. Jaya the Cat
Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee vindt aanstaande zaterdag het benefietfestival Flakkfest plaats. In het middagprogramma treden bands van de Zuid-Hollandse eilanden op in de strijd om een plek in de line up van Festival Turbulent. Het avondprogramma bestaat uit landelijk gevestigde bands als The Loo, Two Way Radio en Jaya The Cat. De opbrengsten van het festival zullen gedoneerd worden aan het World Food Programme, die zich wereldwijd tegen honger inzet.
Zaterdag 12 september Molenweg, Middelharnis

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam