Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Masterclass baant weg voor Europees succes van Nederlandse artiesten

Op 3 oktober 2009 start het Instituut voor Muziek Management & Educatie ism de Fontys Rockacademie een nieuwe module over internationale carrière ontwikkeling voor artiesten en managers. Het gaat hier om een cursus van 8 zaterdagen waarmee je als artiest handvaten krijgt aangerijkt om je internationale carrière van de grond te krijgen. Klinkt dit goed? Check dan vooral de website van deze Master Classes!

Laatste show gitarist Face Tomorrow

We hadden er al eerder over geschreven, maar nu is er dan ook een daadwerkelijk einde in zicht. Gitarist Marc Nolte zal voor het laatst met Face Tomorrow spelen in thuisbasis Rotterdam, in Watt op 29 januari. Face Tomorrow heeft ook nog een nieuwe single, The Stranger, gratis hier te downloaden en zal begin 2010 een nieuw album gaan uitbrengen en weer rocken met een waardige vervanger voor Marc!

Tweede gitarist voor The Apers

The Apers hebben Mikey (van The Bat Bites en Drunken Dolly) als tweede gitarist aan de band toegevoegd. Na een klein jaartje met z’n drieën te hebben gespeeld, vonden Ivo, Kelvin en Kevin dat het hier tijd voor was. Mikey is geen onbekende voor de band. Hij was al gezellig meegeweest on tour met The Guts en had de band ook al meegeholpen in de studio met achtergrondzang en gitaarpieletjes, aldus The Apers.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam