Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

F.A.R.T.

F.A.R.T. staat voor fashion & art. Dertig kunstenaars laten hun werk zien in Hotel Central. Elke hotelkamer is voor even het domein van kunstenaars, ontwerpers en performers. Vanaf 21.00 uur kan het publiek zich laten verrassen (eventueel met de hulp van een gids). Na twaalven worden de kamers gesloten en is het tijd voor een F.A.R.T.Y. party met optredens van o.a. JC Thomaz and the Missing Slippers, Kate & Leopolt, Johan Kleinjan & Marco Bailey (Antistrot) 

Vrijdag 30 oktober Hotel central (Kruiskade)

Adam Kowalczyk + Vicky Lovecat

Niemand minder dan de broer van de frontman van Live zal vrijdag in de Exit staan. Adam Kowalczyk zal voor een bijzonder optreden zorgen. Zorg dat je erbij bent want er zijn maar 150 kaarten beschikbaar! Het voorprogramma zal worden verzorgd door Vicky Lovecat!

Vrijdag 30 oktober Exit

Rockinfuus

Aanstaande vrijdag organiseert Rockinfuus speciaal voor beginnende regionale bands de Bandestafette. Op deze avond zullen de bands The Wrong Jeremies, The Alkaloids, Special Power, Allison, Oceans with Tragedy en Dead Eyed Dog elkaar op hoog tempo afwisselen en in korte tijd aan de jury bewijzen wat ze in huis hebben. De winnaars verdienen een optreden bij het Paard van Troje of Club Bazart in Den Haag.

Vrijdag 30 oktober Watt

The LOO

Zaterdag is het natuurlijk Halloween, een goede plek om dat te vieren is in podium De Beuk! Ieder jaar viert De Beuk Halloween uitbunding en deze keer hebben ze The LOO uitgenodigd om te komen spelen. Uiteraard word een gaaf kostuum beloond met een drankje bij binnenkomst!

Zaterdag 31 oktober De Beuk