Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

AMANDA  BLANK

De überhippe Amanda Blank staat donderdag in Rotown. Haar soloalbum "I Love You" is mede geproduceerd door Diplo, David Sitek (die van TV on the Radio), en Switch. De sound van Amanda is een combi van hiphop, new wave, baltimore, pop en electro. Deze dame staat haar mannetje, ook op het podium.

Donderdag 22 oktober Rotown

MONA LISA OVERDIVE

Een samenspel van improvisatiemuziek en eigentijdse hippe klanken. Mona Lisa Overdrive is meer dan de som der delen neer en overschrijd grenzen met avontuurlijke composities. En geloof het of niet, het gezelschap komt nog uit Zuid Holland ook.

Donderdag 22 oktober Watt

DE DIKKE VANDALEN

"Slagerij Speknek" heet de debuutschijf van de Rotterdamse hiphopformatie De Dikke Vandalen en zit vol met oldskool vibes en een flinke dosis humor. Aanstaande zaterdag wordt het album gepresenteerd in De Unie en voor een tientje kun je er niet alleen bij zijn, maar krijg je ook nog eens een exemplaar mee naar huis. Verwacht naast de Vandalen ook optredens van o.a. Tim Beumers (VSOP).

Zaterdag 24 oktober De Unie

THE APERS & BAT BITES

De punkrockers van The Apers zullen zondagavond Exit wakker schudden. Met het album "You're only as strong as the table you dance on" gooide de band al hoge ogen, maar ook live zijn The Apers een must see. Bat Bites is een jonge punkband die sinds 2008 bezig is met muziek maken. In de tussentijd hebben ze al veel opgetreden een een EP gemaakt. Onervaren zijn ze dus allerminst!

Zondag 25 oktober Exit

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam