Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: release's, expo's, breakup's en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Bandestafette zoekt bands

Op 27 februari 2010 organiseert Rockinfuus wederom de bandestafette. Tijdens de bandestafette maak je als band kans op een showcase in het Paard van Troje in Den Haag. Ben of ken jij een band uit Rotterdam en wil jij spelen tijdens de bandestafette? Stuur dan een mail met link naar de myspace of hyvespagina van de band naar rockinfuus @gmail.com

 

Nieuwe videoclip en optreden op Noorderslag voor The Madd

The Madd heeft een videoclip gemaakt bij de song "I Know". Het is een herstachtige clip geworden, opgenomen in het kralingse Bos, check: www.youtube.com/watch .Daarnaast is The Madd in januari te zien op Noorderslag.

 

Rotown beste horeca Hotspot van Rotterdam

Rotown is door de lezers van NL10 uitgeroepen tot de beste horeca hotspot van Rotterdam. Om dit te vieren is het concert vanThe Night Marchers en Dan Sartain helemaal gratis toegankelijk!

 

Kroepoekfabriek zoekt talent

Het Vlaardingse poppodium in wording, de Kroepoekfabriek, organiseert Patent op Talent. Voor bands uit Vlaardingen en omgevind de kans om zich verder te ontwikkelen en zich in de kijker te spelen. De vakjury (Elle Bandita, Remus Aussen en Sanne Monster) selecteren op basis van demo's de bands die mogen deelnemen aan de voorrondes. Aanmelden kan via renske@kroepoekfabriek.nl of Stadsgehoorzaal Vlaardingen, t.a.v. Renske Verbeek, Schiedamseweg 51, 3134 BB Vlaardingen. Voor meer info: www.kroepoekfabriek.nl

 

Sabrina Starke sluit Yellow Brick Road Tour af in WATT

Nadat Sabrina Starke haar album heeft uitgebracht is het hard gegaan met deze Rotterdamse. Na een platendeal met Blue Note Label en een tour door Nederland zal het laatste optreden op 19 december plaatsvinden in de Rotterdamse WATT.