Eerste editie Club 3voor12/Rotterdam vindt plaats op 11 december! Eerste editie Club 3voor12/Rotterdam vindt plaats op 11 december!

Topavond met My Own Army, The Fifth en Special Power

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Eerste editie Club 3voor12/Rotterdam vindt plaats op 11 december!

Topavond met My Own Army, The Fifth en Special Power

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Vrijdag 11 december 2009 vindt de eerste editie plaats van Club 3voor12 Rotterdam. Het is gelukt om drie geweldige Rotterdamse bands te programmeren; My Own Army, The Fifth en Special Power! Hierdoor zal het een kwalitatief hoogstaande en gevarieerde avond worden.

Topavond met My Own Army, The Fifth en Special Power

Vrijdag 11 december vindt de eerste editie van Club3voor12/Rotterdam plaats in de Exit. De avond is vanaf 21.00 uur gratis toegankelijk.  Het wordt een feestelijke avond met bands en dj’s. Club3voor12/Rotterdam biedt voor lokaal talent een podium om zich in de schijnwerpers te spelen. De programmering biedt een gevarieerde en kwalitatief hoogstaande avond.

Special Power
De groep rondom de singer-songwriter Rob van Gameren, ook zanger van bands als Doodoo’s Coffee en Cheech Wizard. Special Power kan omschreven worden als een eigenzinnig, bezwerend en hedendaags mix van jazz,rock, pop en singer-songwritermuziek. Dit zal ten gehore worden gebracht door een zeven koppige band.

My Own Army
Afgelopen oktober is hun debuut EP, Throw Away The Silence, gepresenteerd in Watt. Waarop zes veelzijdige en energieke nummers te vinden zijn. My Own Army is donker maar niet te duister om toegankelijk te blijven. Dit is de kracht van het viertal. Deze band is door velen nog niet gezien of gehoord. Maar daar komt verandering in.

The Fifth
De winnaar van de Grote Prijs van Zuid-Holland 2009 in de categorie Bands. The Fifth brengt een aangename en enthousiaste mix van new soul, jazz en r&b. Dit is te danken aan het feit dat hij met verschillende stijlen muziek is opgegroeid in een groot gezin, waarvan hij de vijfde zoon is.

The Shenanigans
Bekend van de donderdag in Rotown, The Cheer Up! Club. The Shenanigans brengen je de nieuwste muziek waarop je niet stil kan blijven staan.  Oftewel electro mayhem, indie cult en sex!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam