Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

TELEPATHE
Het duo Telepathe is afkomstig uit Brooklyn. Het debuutalbum van deze dames is geproduceerd door David Sitek van Tv on the radio. Diepe bassen, dikke beats, hallucinerende drumloops, galmende vocalen en veel synthesizer zijn kenmerken van de sound van Telepathe.
Donderdag 7 mei Rotown


CX KIDTRONIK'S KRAK ATTACK, SUBTITLE & FRIETBOER
De vrijdag in Worm staat in het teken van scherpe underground hiphop. CX is een electro punk hiphopper die Rotterdam zal verblijden met een heftige liveshow onder meer met een live drum machine (banging by hand). Subtitle maakt geëngageerde indie hiphop. Tot slot Frietboer. Deze gast maakt ongepolijste hiphop en experimenteert flink met distortion en hiphop.
Vrijdag 8 mei Worm


YOSHIMI (Releaseparty)
Duizendpoot Yoshimi presenteert zijn album “Milkshakes at the pizzeria”. Het album is nu al te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12 en staat hier bovenaan het rijtje van hoogst gewaardeerde albums! De songs van Yoshimi zijn op het eerste gehoor een beetje vreemd, maar wel heel erg fijn. Om de nummers van het album live te ervaren, moet je zaterdag in de Exit zijn tijdens de releaseparty.
Zaterdag 9 mei Exit


VERA (Releaseparty)
Nog een Rotterdams talent die deze week een album presenteert: Vera! Haar album is getiteld “Leave a line”  en bevat 14 intieme doch venijnige liedjes. Vera komt niet alleen. Naast haar band zullen er speciale gasten aanwezig zijn.
Zondag 10 mei WATT

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam