Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

QUEENBEE
QueenBee is een all girl punkrockband. De meiden worden al geroemd om hun sterke live performance. De songs van QueenBee zijn catchy en uitgevoerd met rauwe gitaren.
Donderdag 19 maart, Baroeg

HIGH SCHOOL MUSIC COMPETITION
High school music competition is een muziekcompetitie voor jongeren tussen 12 en 19 jaar. In Watt vindt de derde voorronde plaats. De finale zal plaatsvinden in het Paard van Troje in Den Haag. Het niveau van de deelnemers is erg hoog. Grote kans dat hier de stadionacts van de toekomst tussen zitten.
Vrijdag 20 maart, Watt

CIRCUMSTANCES & BULLET WAGON
De alternatieve poprock van The Circumstances wordt gekenmerkt door catchy en ijzersterke songs. Bullet Wagon gaat voor het steviger gitaarwerk en samen vormen zij een perfecte combinatie voor een fijn rock avondje in de Exit
Vrijdag 20 maart, Exit

THE SHEER
The Sheer geeft zaterdag in Rotown een try out van het album Here and now and long before dat binnenkort wordt uitgebracht. Dit album gaat volgens de geruchten heel anders klinken dan de vorige twee albums.
Zaterdag 21 maart, Rotown

VOORRONDES ROTTEPOP
Drie bands strijden om een finaleplek in de voorrondes van Rottepop. Vanavond is het de beurt aan Kangaroo Dynasty, Mensergerjen!et en Tripper. Binnenkort zal blijken of één van deze acts naast Voicst, Room Eleven, De Staat, Milow en Infadels op Rottepop staat.
Zaterdag 21 maart, OCJ De Trucker (Pijnacker)

OVERTOLLIG VET met Dave Philips, Knalpot, One Man Nation, Anemone Tube, C-utter
Worm presenteert de avond Overtollig vet met vernieuwende acts die niet bang zijn om te experimenteren. De bandleden van Knalpot kunnen bijzonder goed overweg met drums, gitaar, casio en electronica. Dit levert een interessante mix op van jazzy, improv/postrock. Anemon Tube manipuleert stem, field recordings en synthetische geluiden tot industriol/ambient noise.
Zondag 22 maart, Worm