Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

REDSOUND
In het weekend van 13, 14 en 15 maart 2009 zal de 1e editie van Redsound Rotterdam,
het festival met gedurfde muziek! De stad wordt omgetoverd tot een muziekstad waar met lef en originaliteit het publiek zal worden geconfronteerd met klanken die letterlijk en figuurlijk grenzen verkennen en verleggen.
Op onverwachte en verwachte plekken zoekt het Redsound festival de confrontatie tussen
nieuwe klanken en spannende locaties in Rotterdam. Voor het programma in Worm geeft 3voor12 Rotterdam tickets weg, check: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/41618280
Vrijdag 13 t/m zondag 15 maart, verschillende locaties

 

ROCKINFUUS (met A New Dawn, Cell 29 en Rorsachach)
Rorsachach maakt rauwe industrial rock. De muziek ligt in dezelfde lijn als Rammstein, Killing Joke en Tubeway Army. Cell29 is geen doorsnee coverband. Alle nummers worden harder en heftiger uitgevoerd. A new dawn is een metalband met een heftige donkere sound. De band wordt gekenmerkt door de frontvrouwen, waardoor de band een unieke sound en podiumpresentatie krijgt.
Vrijdag 13 maart, WATT

 

ROTTERDAM UNDERGROUND
Daniël Baggerman exposeert zijn werk tot 15 maart in galerie De dubbelde palmboom. In de Exit vindt zaterdag het slotfeest plaats met Stöma, Deformer, Crappy Dog, King Kong Club en Rats on rafts.
Zaterdag 14 maart, Exit

 

BORN FROM PAIN, SWORN ENEMY e.a.
Maar liefst 5 metalcore bands staan zondag in Baroeg. Born From Pain, Sworn Enemy Freya, Lionheart en CDC zullen Rotterdam-Zuid op haar grondvesten doen schudden.
Zondag 15 maart, Baroeg